Het was prima vertoeven tijdens Proeven en Toeven
7.Jul.2018
Roden - Zaterdagavond nam DitisRoden samen met nog bijna 100 andere 'foodlovers' deel aan het culinaire avontuur wat 'Proeven en Toeven' heet in Roden.
Om 19:00 trapte het Wapen van Drenthe af met het eerste gerecht. Keurig in wederom een zwart/wit pak, ditmaal een oberpak, geen zwart/wit gestreept shirt van vv Roden, werden we bediend door de winnaar van de Gouden Schoen, Enrico Wardenier. Het gerecht bestond uit een mosterdsoepje, geroosterd broodje met gesmolten geitenkaas en carpaccio.
Deel 2 werd genuttigd in een nieuw restaurant in Roden, La Comida, deze nam ons mee in Mexicaanse sferen. kippespiesje, 2 gehaktballetjes en een wrapje met zalm, uiteraard op typisch mexicaanse wijze bereid.
Deel 3 was bij 'Kom maar Binnen'. We konden op de muziek afgaan. Live muziek op het terras en de koks bereiden daar ook het eten op de grill, ditmaal konden we genieten van spareribs, satéstokje en een broodje hamburger.
Wij, van DitisRoden, hebben genoten van deze heerlijkheden en vinden het zeker voor herhaling vatbaar.
Om 19:00 trapte het Wapen van Drenthe af met het eerste gerecht. Keurig in wederom een zwart/wit pak, ditmaal een oberpak, geen zwart/wit gestreept shirt van vv Roden, werden we bediend door de winnaar van de Gouden Schoen, Enrico Wardenier. Het gerecht bestond uit een mosterdsoepje, geroosterd broodje met gesmolten geitenkaas en carpaccio.
Deel 2 werd genuttigd in een nieuw restaurant in Roden, La Comida, deze nam ons mee in Mexicaanse sferen. kippespiesje, 2 gehaktballetjes en een wrapje met zalm, uiteraard op typisch mexicaanse wijze bereid.
Deel 3 was bij 'Kom maar Binnen'. We konden op de muziek afgaan. Live muziek op het terras en de koks bereiden daar ook het eten op de grill, ditmaal konden we genieten van spareribs, satéstokje en een broodje hamburger.
Wij, van DitisRoden, hebben genoten van deze heerlijkheden en vinden het zeker voor herhaling vatbaar.