750ste eter bij MHC Roden
9.Mar.2020
Binding met de club, dat stimuleren we als hockeyvereniging al jaren. Plezier op het veld is het uitgangspunt hiervoor. Maar ook naast het veld wordt van alles georganiseerd om de leden aan hockeyclub MHC Roden te binden.
Zo kunnen de leden iedere vrijdag tijdens het veldseizoen op club eten. Afgelopen vrijdag stond de teller maar liefst op ruim 750 eters in seizoen 2019/2020. Dit wordt mogelijk gemaakt door de kookgroep (ouders) die met 3 personen in wisselende samenstelling een gezonde maaltijd bereidt. Vera Bijvang en José Schoot Uiterkamp van de kantinecommissie zorgen wekelijks voor de boodschappen en bedenken de menu’s variërend van pasta, soep met brood tot kip tandoori en wraps. Alle leden kunnen na opgave vóór of na hun training op vrijdag mee-eten tegen betaling van een geringe vergoeding. Het aantal eters ligt wekelijks tussen de 50 en meer dan 100 eters.
Eten op de club is al jaren een groot succes. Onder het genot van het eten leren leden hun team- en clubgenoten (beter) kennen. Na het eten is het mogelijk om bijvoorbeeld samen te tafeltennissen, verder te hockeyen of gewoon te chillen.
Zo kunnen de leden iedere vrijdag tijdens het veldseizoen op club eten. Afgelopen vrijdag stond de teller maar liefst op ruim 750 eters in seizoen 2019/2020. Dit wordt mogelijk gemaakt door de kookgroep (ouders) die met 3 personen in wisselende samenstelling een gezonde maaltijd bereidt. Vera Bijvang en José Schoot Uiterkamp van de kantinecommissie zorgen wekelijks voor de boodschappen en bedenken de menu’s variërend van pasta, soep met brood tot kip tandoori en wraps. Alle leden kunnen na opgave vóór of na hun training op vrijdag mee-eten tegen betaling van een geringe vergoeding. Het aantal eters ligt wekelijks tussen de 50 en meer dan 100 eters.
Eten op de club is al jaren een groot succes. Onder het genot van het eten leren leden hun team- en clubgenoten (beter) kennen. Na het eten is het mogelijk om bijvoorbeeld samen te tafeltennissen, verder te hockeyen of gewoon te chillen.