Surf en turf á la Cuisinerie Mensinge.
27.Jul.2023
Surf en turf á la Cuisinerie Mensinge. ? ?
Lende in combinatie met soft shell krab. Soft shell krab is een heerlijke traktatie dat wordt gevormd door een krab in een zeer specifieke fase van zijn levenscyclus, waarin hij zijn oude, stugge pantser afschudt om ruimte te maken voor een gloednieuwe, zachte en delicate schaal. Deze krab frituren wij vervolgens in tempura beslag en serveren wij met spinazie puree, aioli van biet met zwarte knoflook en de geheime jus van chef-kok Gerard Rompelberg. ???
Bent u benieuwd? Reserveer direct op onze site (link in bio) of bel: 050 501 3149!
#eurotoques #mensinge #cuisinerie #cuisineriemensinge #Roden #noorddrenthe #culinairdrenthe #culinair #eurotoques #eurotoquesnl #lende #crab #softshell #softshellcrab #biet #cantharellus #aiolie
Lende in combinatie met soft shell krab. Soft shell krab is een heerlijke traktatie dat wordt gevormd door een krab in een zeer specifieke fase van zijn levenscyclus, waarin hij zijn oude, stugge pantser afschudt om ruimte te maken voor een gloednieuwe, zachte en delicate schaal. Deze krab frituren wij vervolgens in tempura beslag en serveren wij met spinazie puree, aioli van biet met zwarte knoflook en de geheime jus van chef-kok Gerard Rompelberg. ???
Bent u benieuwd? Reserveer direct op onze site (link in bio) of bel: 050 501 3149!
#eurotoques #mensinge #cuisinerie #cuisineriemensinge #Roden #noorddrenthe #culinairdrenthe #culinair #eurotoques #eurotoquesnl #lende #crab #softshell #softshellcrab #biet #cantharellus #aiolie