Nieuw in Roden: Gastrobar Onder de Linden
19.Oct.2023
Nieuw in Roden: Gastrobar Onder de Linden
Vanaf vrijdag 20 oktober is Roden een nieuw restaurant rijker. Eigenaren van Hotel Onder de Linden, Janet en Anton, hebben hun eetcafé getransformeerd tot een heuse Gastrobar. De sfeer en gezelligheid waar Onder de Linden zo om bekend is blijven bewaard, maar de gasten wordt een nieuwe culinaire ervaring aangeboden. Als eerste Gastrobar in de Kop van Drenthe zet Onder de Linden zich op de culinaire kaart.
Eerste Gastrobar in de Kop van Drenthe
Als de eerste Gastrobar in de Kop van Drenthe brengt Onder de Linden iets unieks naar de regio. Terwijl het traditionele restaurant zich voornamelijk focust op het diner, biedt de Gastrobar een ervaring die de hele dag doorloopt — van een kop koffie in de ochtend tot een gezellige borrel in de avond. Deze overstap is een bewuste keuze om onze gasten meer te bieden dan ooit tevoren. Hoewel de vertrouwde kwaliteit van gastvrijheid en sfeer blijft, geeft deze nieuwe identiteit ons de mogelijkheid om creatiever te zijn met lokale, verse ingrediënten en boeiende smaakcombinaties. Alles draait om de gastervaring.
Nieuwe menukaart
In onze overgang naar Gastrobar Onder de Linden hebben we onze menukaart vernieuwd met drie unieke dinerconcepten: "Gewoon (h)eerlijk," "Samen genieten" en "Ultiem dineren." Elk concept biedt een andere eetervaring, van lokale favorieten tot culinaire proeverijen en gepersonaliseerde meergangenmenu's. Onze vernieuwde kaart biedt flexibele opties voor elk moment van de dag, zonder in te boeten op de kwaliteit en gastvrijheid die je van ons gewend bent. Reserveren wordt makkelijk met een volledig gedigitaliseerd reserveringssysteem.
Lokale, verse producten staan centraal
Bij Gastrobar Onder de Linden geloven we in het koesteren van wat dichtbij is. We zijn trots om een breed scala aan lokale producten in onze keuken te gebruiken, variërend van de ambachtelijke kazen van Kaaslust in Veenhuizen, lokaal vlees van slagerij Kroon, tot de bekroonde bieren van Bax Bier uit Groningen.
We kiezen bewust voor het beste dat onze regio te bieden heeft. Daarmee steunen we niet alleen andere lokale ondernemers, het is ook beter voor het milieu én je proeft de kwaliteit. Lekker eten hoeft niet van ver te komen, dat bewijst onze keukenbrigade elke dag weer opnieuw.
Gastrobar Onder de Linden: Waar sfeer en smaak verhalen vertellen
Gastrobar Onder de Linden is niet alleen een culinaire reis door de rijke smaken en verhalen van onze regio, maar ook een spannend nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis. We zijn dan ook trots om dit hoofdstuk te lanceren met een gloednieuwe website, speciaal ontworpen om jou de Gastrobar-ervaring al te laten voorproeven voordat je bij ons binnenstapt. Live vanaf 20 oktober 2023.
https://gastrobarroden.nl/
Foto Coby van Zanten©
Vanaf vrijdag 20 oktober is Roden een nieuw restaurant rijker. Eigenaren van Hotel Onder de Linden, Janet en Anton, hebben hun eetcafé getransformeerd tot een heuse Gastrobar. De sfeer en gezelligheid waar Onder de Linden zo om bekend is blijven bewaard, maar de gasten wordt een nieuwe culinaire ervaring aangeboden. Als eerste Gastrobar in de Kop van Drenthe zet Onder de Linden zich op de culinaire kaart.
Eerste Gastrobar in de Kop van Drenthe
Als de eerste Gastrobar in de Kop van Drenthe brengt Onder de Linden iets unieks naar de regio. Terwijl het traditionele restaurant zich voornamelijk focust op het diner, biedt de Gastrobar een ervaring die de hele dag doorloopt — van een kop koffie in de ochtend tot een gezellige borrel in de avond. Deze overstap is een bewuste keuze om onze gasten meer te bieden dan ooit tevoren. Hoewel de vertrouwde kwaliteit van gastvrijheid en sfeer blijft, geeft deze nieuwe identiteit ons de mogelijkheid om creatiever te zijn met lokale, verse ingrediënten en boeiende smaakcombinaties. Alles draait om de gastervaring.
Nieuwe menukaart
In onze overgang naar Gastrobar Onder de Linden hebben we onze menukaart vernieuwd met drie unieke dinerconcepten: "Gewoon (h)eerlijk," "Samen genieten" en "Ultiem dineren." Elk concept biedt een andere eetervaring, van lokale favorieten tot culinaire proeverijen en gepersonaliseerde meergangenmenu's. Onze vernieuwde kaart biedt flexibele opties voor elk moment van de dag, zonder in te boeten op de kwaliteit en gastvrijheid die je van ons gewend bent. Reserveren wordt makkelijk met een volledig gedigitaliseerd reserveringssysteem.
Lokale, verse producten staan centraal
Bij Gastrobar Onder de Linden geloven we in het koesteren van wat dichtbij is. We zijn trots om een breed scala aan lokale producten in onze keuken te gebruiken, variërend van de ambachtelijke kazen van Kaaslust in Veenhuizen, lokaal vlees van slagerij Kroon, tot de bekroonde bieren van Bax Bier uit Groningen.
We kiezen bewust voor het beste dat onze regio te bieden heeft. Daarmee steunen we niet alleen andere lokale ondernemers, het is ook beter voor het milieu én je proeft de kwaliteit. Lekker eten hoeft niet van ver te komen, dat bewijst onze keukenbrigade elke dag weer opnieuw.
Gastrobar Onder de Linden: Waar sfeer en smaak verhalen vertellen
Gastrobar Onder de Linden is niet alleen een culinaire reis door de rijke smaken en verhalen van onze regio, maar ook een spannend nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis. We zijn dan ook trots om dit hoofdstuk te lanceren met een gloednieuwe website, speciaal ontworpen om jou de Gastrobar-ervaring al te laten voorproeven voordat je bij ons binnenstapt. Live vanaf 20 oktober 2023.
https://gastrobarroden.nl/
Foto Coby van Zanten©