Vrijdag 20 september Kermis 13:00 - 02:00 Op de Brink Officiële Opening

16:00

Jaarbeurs Roden Live muziek, DJ Esjay

20:00

Richard van der Weide & Lytse Hille 21:00Mo's café Mini Miss Noord Beatcrooks Freddy Moreira Høken met de Heinoos DJ Robert Den Brok DJ
-
Tegenstander ONR komt niet opdagen. Zevenhuizen, Veenhuizen, Peize en GOMOS verliezen in de beker
9.Sep.2024

GOMOS verloor nipt met 2-1 van Velocitas 1897, waarbij Tim Assman het enige doelpunt scoorde voor de Norgers. Vorige week hadden de Norgers nog gewonnen van Forward GSAVV, maar ze zullen nu proberen om zich te herpakken in de uitwedstrijd tegen Achilles 1894 die volgende week op het programma staat.

In een andere wedstrijd verloor Zevenhuizen met 4-1 van Actief, wat hun kansen in de beker flink heeft geschaad. Na een gelijkspel tegen HHCombi vorige week, lijkt uitschakeling in het bekertoernooi bijna onvermijdelijk. HHCombi verloor zelf met 2-3 van GOMOS 2.

Peize leed ook een nederlaag en verloor met 2-1 van Winsum. Het enige doelpunt voor Peize kwam op naam van Daan van der Veen, maar ondanks hun prestatie van vorig seizoen, waarin ze nog tot de kwartfinales kwamen, is Peize nu na twee nederlagen uitgeschakeld in de beker.

In een verrassende wending stond Veenhuizen bij rust op een 1-0 voorsprong tegen het meer getalenteerde FC Zuidlaren, dankzij een prachtige solo en een precieze schuiver van Jesse Hilverda. In de tweede helft nam FC Zuidlaren het heft echter stevig in handen. Onder leiding van de nieuwe trainer Kenny Koning schakelden ze een tandje bij, en Veenhuizen, dat fysiek leek uitgeput, kon niet meer meekomen. FC Zuidlaren denderde met vijf doelpunten over Veenhuizen heen, gescoord door Joost Kooi, Auke Hartstra, Sven Rosevink, en tweemaal Niels Kruit, en won de wedstrijd met 5-1.

ONR kwam zaterdag niet in actie omdat tegenstander Aduard 2000 op het laatste moment afhaakte.

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.