-
Michel Wardenier schiet Roden naar eerste overwinning dit seizoen!
12.Oct.2024

Eerste overwinning voor Roden dit seizoen!

Hekkensluiter Roden heeft zijn eerste overwinning van het seizoen behaald met een knappe 2-1 zege in het kelderduel tegen WVV. Na een achterstand in de eerste helft toonden de Roners veerkracht en wisten ze in de tweede helft de wedstrijd om te buigen. Robin van der Tuin, de goalgetter van het team, zorgde voor de gelijkmaker. De centrumverdediger Michel Wardenier scoorde na meer dan een uur met een schitterende afstandsschot van zo'n 30 meter, waardoor de stand op 2-1 kwam.

Met deze overwinning klimt Roden naar de dertiende plaats in de zaterdag 1H-competitie, terwijl WVV nu de rode lantaarn draagt. Volgende week staat een nieuwe uitdaging op het programma wanneer Roden het uit opneemt tegen Blauw Wit'34, om 15:30 uur.