-
Kleine beetje hoop TLC na pakken van eerste punt in Niekerk
13.Oct.2024

In een spannende derby tussen Niekerk en TLC eindigde de wedstrijd in 1-1. Niekerk begon sterk en opende de score in de 14e minuut met een prachtig doelpunt van Ger Ausma. Het team creëerde tal van kansen, maar miste helaas de precisie om de voorsprong te vergroten.

Voor TLC, dat de afgelopen wedstrijden zwaar had verloren, was deze wedstrijd van groot belang voor het moreel. De tweede helft bracht extra spanning, vooral toen Bolwijn in de 66e minuut de gelijkmaker scoorde met een snelle tegenaanval. Nieuwe wissels konden de aanvallen ook niet aanzwengelen. Vijftien minuten voor het einde kwam Rense Dijk het veld in en bracht nieuwe energie. Zowel hij als Ausma kregen mooie kansen, maar stuitten op de sterke keeper Jochem Bos, die zijn team in de wedstrijd hield met geweldige reddingen.

Uiteindelijk eindigde de derby in een 1-1 gelijkspel, wat TLC nieuwe hoop bood na de teleurstellingen van eerdere wedstrijden. Het publiek genoot van een actievolle match vol kansen!